Sänk era kostnader

Comparefy matchar ditt företags specifika behov mot relevanta mobilparkeringsleverantörer. Vi hjälper er spara tid, pengar, komma igång och mycket mer.

Börja spara pengar Ta en tur

Vad är mobilparkering?

Innan ni använder er av Comparefy kan det vara bra att vara medveten om mobilparkeringens för och eventuella nackdelar. Mobilparkering, även kallat "telefonparkering" eller "digital parkering" är när man betalar sin parkering via sin telefon istället för via kort/mynt, men det vet vi att du redan har koll på! 😊

Fördelar

  • Smidighet - Ni behöver inte längre springa och leta efter automater, de anställda använder istället en app.
  • Billigare - Ni kan starta/stoppa/förlänga era parkeringar via appen och alltid betala för den exakta tiden.
  • Redovisning - Ni behöver inte längre spara på kvitton. Många leverantörer kan fakturera bolagets samlade kostnader.

Nackdelar

Prissättning - Olika mobilparkeringsleverantörer, med många olika upplägg och prisbilder gör att det är svårt att hitta rätt tjänst, till rätt pris, som täcker behoven. Oroa er inte - Vi hjälper er!

Täckning - Olika mobilparkeringsleverantörer fungerar i olika städer. Därav är det viktigt - speciellt för större organisationer och företag att kombinera rätt leverantör med rätt stad, till rätt pris. Vi hjälper er!

Låt oss sammanfatta...

Att låta företagets anställda betala sina parkeringar med mobilen istället för kort/mynt har många fördelar. Ni kan tjäna in upp emot 40-50% per parkeringstillfälle genom att de anställda alltid betalar för den exakta tiden de står parkerade. Ni minimerar P-böter då det inte heller finns risk att betala för lite. Redovisning av kvitton blir också ett minne blott! 

Det som är mindre bra med mobilparkering är sådant som Comparefy är specialister inom och hjälper er med. Med oss slipper ni oroa er för prissättningen då vi sköter förhandlingen åt er och utgår efter just era behov. Vi håller koll på täckningsgraden och jämför den med era behov. Comparefy gör er mobilparkering enkel, smidig och prisvänlig - Skicka in en intresseanmälan redan idag så pratar vi vidare!

Logotyp för Ro-gruppen
Logotyp för Sehed
Logotyp för Inlook
Logotyp för Nordomatic
Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för MD Solution
Logotyp för Cafe Bar
Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för Förenade care
Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för Dygnet runt städ
Logotyp för Ce ce
Logotyp för Byggnadsfirman viktor hanson
Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för jmw bygg
Logotyp för isab group
Logotyp för LLs Kylteknik
Logotyp för resurs safecon

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Läs vidare om hur vi hanterar cookies här.

Acceptera
Hantera