Sänk era kostnader

Comparefy matchar ditt företags specifika behov mot relevanta mobilparkeringsleverantörer. Vi hjälper er spara tid, pengar, komma igång och mycket mer.

Börja spara pengar Ta en tur

Jämför med Comparefy

Hur funkar det?

Parkerar ni mycket och vill sänka era parkeringskostnader, eller har ni en mobilparkeringstjänst som inte lever upp till era förväntningar? Vi hjälper er!

Vi jobbar efter tre steg:

Analys - Analysen använder Comparefy som grund och den bygger på att vi tillsammans ska förstå ert nuläge och vad som kan bli bättre. Vi går igenom prissättning, antal bilar/förare, täckningsgrad, krav, önskemål mm.

Förhandling - Vi använder oss av gjord analys när vi förhandlar med varje lämplig leverantör som matchar era behov och krav. Comparefy ber sedan leverantörerna att lämna ett pris/tjänsteförslag.

Presentation - När pris/tjänsteförslagen som kommit in är tillräckligt bra så presenterar vi dem för er och ni väljer det ni tycker passar bäst.

I snitt sänker vi våra kunders kostnader med ca 50%. 

Dynamisk Prisplan - Betala bara för det ni tjänar

Vi tror inte på universalpriser eller universiallösningar - Vi tror på att se varje kund för sina specifka utmaningar och behov. Därav jobbar Comparefy med en dynamisk prissättning, vilket innebär att ni enbart betalar för det ni faktiskt tjänar, oavsett om ni har en, ingen eller flera befintliga leverantörer. På så vis kan alla företag använda sig av Comparefy då det är omöjligt att göra en dålig affär.

Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för MD Solution
Logotyp för Cafe Bar
Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för Förenade care
Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för Dygnet runt städ
Logotyp för Ce ce
Logotyp för Byggnadsfirman viktor hanson
Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för jmw bygg
Logotyp för isab group
Logotyp för LLs Kylteknik
Logotyp för resurs safecon