Sänk era kostnader

Comparefy matchar ditt företags specifika behov mot relevanta mobilparkeringsleverantörer. Vi hjälper er spara tid, pengar, komma igång och mycket mer.

Börja spara pengar Ta en tur

FAQ

Här nedan får du svar på våra allra vanligaste frågor. Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss!

Illustrerad fundersam man

Vad gör Comparefy?

Vi hjälper företag att minska sina kostnader när det kommer till mobilparkering. Utöver rena kostnadsbesparingar så jobbar vi även med att ta fram och hitta rätt prismodell sett till ert bolags specifika behov och preferenser. Täckningsbevakning för att ta reda på vilken/vilka av Sveriges 17 leverantörer som täckningsmässigt matchar era geografiska områden. Vi genererar även rapporter på olika typer av parkeringsmönster, eventuella avvikelser och mycket mer. Du kan läsa mer om hur vi jobbar här eller kontakta oss direkt så berättar vi gärna mer.

Hur kommer vi igång?

Det är inte svårare än att antingen fylla i en intresseanmälan eller slå oss en signal.

Vad är skillnaden mellan att använda Comparefy och gå direkt till företaget med appen/leverantören?

Comparefy vänder sig till de företag som antingen har en befintlig mobilparkeringstjänst eller går i tankarna om att skaffa en. Vi har lång erfarenhet av parkeringsbranschen och har kunder i princip alla branscher där personal behöver använda bil i tjänst. Vi ser till att hitta ditt företag den bästa parkeringstjänsten, sett till era behov - till det absolut bästa priset. Comparefy utvärderar således inte bara en leverantör, utan samtliga 17 leverantörer som finns i Sverige. När vi gjort det förhandlar vi prismodell, prissättning, uppsägningstid, tilläggstjänster, fakturering och mycket mycket mer. Comparefys affärsmodell är uppbyggd på det sättet att vi tjänar pengar när våra kunder sparar pengar och det är den absolut största skillnaden mellan att använda oss och gå direkt till leverantören.

Kostar det?

Ja, vi tar betalt för våra tjänster. Vi jobbar med en dynamisk prissättning, vilket innebär att priset varierar från företag till företag. Läs mer om hur det funkar här eller gör en prisförfrågan här.

Psst, vi har även en besparingsgaranti på 10%

Hur vet jag att ni kan hjälpa just oss?

Har ni parkeringskostnader på företaget? Om så är fallet kan vi förmodligen det. Fyll gärna i kostnadsfri besparingskalkyl" så får du en uppskattning på vad er besparing kommer kunna landa på.

Måste vi byta parkeringsapp om vi använder Comparefy?

Nej. Vi förhandlar oss till de bästa förslagen som matchar just era behov oavsett om ni är befintliga kunder till leverantören eller inte. Det kan hända att ni stannar kvar hos er befintliga leverantör, fast till ett bättre pris eller byter leverantör till någon annan som passar er bättre.

Kan jag använda Comparefy som privatperson?

Tyvärr. Comparefy är en tjänst för företag som parkerar i tjänst. Med det sagt så förstår vi oss självklart på konsumentmarknaden också. Har du någon fråga om parkering så är du välkommen att höra av dig ändå :)

Hur vet jag om mitt företag redan har en bra prissättning?

Det kan vara svårt att veta innan en genomförd analys. Det beror på antal anställda/bilar på företaget, parkeringsfrekvens, geografiska områden mm. Vill ni säkerställa att ni har rätt pris, sett till era behov så är en stark rekommendation att fylla i kostnadsfri besparingskalkyl

Hur ser den typiska Comparefy-kunden ut?

Byggbranschen, VVS, Rekrytering, Konsultverksamhet, Rengöring & Lokalvård, Sälj - you name it! Har ni parkeringskostnader på företaget? I så fall är ditt företag den typiska Comparefy-kunden.

Vad händer om ni inte kan få ner våra kostnader?

Vi kan hjälpa majoriteten av alla företag men OM vi inte skulle lyckas med just ert uppdrag så tar vi självklart inte ut några avgifter.

Alla våra kunder har en besparingsgaranti som ligger på 10%.

Hur lång tid tar det?

Det varierar från företag till företag men vanligtvis tar ett uppdrag mellan 7-10 dagar efter att vi tillsammans genomfört analysen (ca 20-30 min) som ligger till grund för uppdraget.

Hur mycket pengar kommer vi spara?

Olika företag har olika förutsättningar. Ett tips är att fylla i "Få en kostnadsfri besparingskalkyl" för att få en uppskattning.

Väljer ni leverantör åt oss

Nej, vi ser till att ni har de bästa förslagen att välja mellan, men det är alltid ni som väljer vilken leverantör som passar er verksamhet bäst. Vi finns självklart där ifall ni behöver rådgivning.

Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för MD Solution
Logotyp för Cafe Bar
Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för Förenade care
Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för Dygnet runt städ
Logotyp för Ce ce
Logotyp för Byggnadsfirman viktor hanson
Logotyp för familjeläkarna
Logotyp för jmw bygg
Logotyp för isab group
Logotyp för LLs Kylteknik
Logotyp för resurs safecon