Sänk era kostnader

Comparefy matchar ditt företags specifika behov mot relevanta mobilparkeringsleverantörer. Vi hjälper er spara tid, pengar, komma igång och mycket mer.

Börja spara pengar Ta en tur

JMW Bygg kundcase

"JMW Bygg lägger mycket hjärta och kvalité i varje projekt"

”Comparefy gjorde en analys på förbättringsmöjligheter och talade om vad vi kunde förvänta oss. De var tydliga, tillgängliga och utbildande i sin approach.”

Joachim Wagner

VD, JMW Bygg och Fastighets AB

Porträtt på Joachim

JMW erbjuder såväl totalentreprenad som generalentreprenad

JMW Bygg är ett byggföretag med kontor i Stockholmsområdet. De har ca 40 anställda och genomför främst byggprojekt åt publika beställare och fastighetsbolag. Det är ett företag som erbjuder såväl totalentreprenad som generalentreprenad och till fastighetsägare så erbjuds även byggservice. De lägger mycket hjärta och kvalité i varje projekt och skapar kvalitativa projekt utifrån varje kunds specifika behov.

Stolthet i att vara snabbt på plats

JMW’s hantverkare har alla fullt utrustade bilar och lägger mycket stolthet i att vara snabbt på plats, oavsett kund. Därav har det alltid varit viktigt att parkeringen fungerar så optimalt som möjligt.

- Det var bensinkort som användes under många år och man tyckte att det fungerade bra nog - tills apparna kom! skrattar Joachim.

De bestämde sig för att använda en parkerings app från en leverantör som både syntes och hördes mest under den givna perioden. När vi frågade vad de upplevde var den största skillnaden jämfört med korten svarar Joachim att det helt klart var smidigheten att kunna betala sin parkering med en app istället för med kort. Han berättar att bensinkorten inte alltid fungerar vilket historiskt sett har inneburit att de varit tvungna att leta efter andra automater i närheten av deras jobb och på så vis inte kunnat vara lika effektiva och snabba på plats. Detta ändrades dock helt när de började parkera via en app istället.

Vi körde bara på

JMW Bygg har sedan implementation av deras parkerings app gjort på det ”klassiska sättet” när man implementerar en tjänst, vilket är att bara låta det tuffa på som vanligt. Med hjälp av Comparefy har de kunnat utvärdera sina behov, pinpointa förbättringsåtgärder och på ett enkelt sätt kunnat jämföra alla leverantörer på marknaden och matcha dessa mot JMW’s specifika behov. Självklart fick de också hjälp med att förhandla ner sina kostnader – avsevärt!

- Först ska man veta att det överhuvudtaget KAN bli bättre och sen ska man ta tag i det också. Bygg är vår profession och det är det vi är bra på, det är sällan man har tid att ta tag i sånt här så det var en självklarhet att överlämna parkeringen till Comparefy, förklarar Joachim och fortsätter:

- Comparefy gjorde en analys på förbättringsmöjligheter och talade om vad vi kunde förvänta oss. De var tydliga, tillgängliga och utbildande i sin approach.

Roligare sommarfester eller högre friskvårdsbidrag

Efter att Comparefy hade tagit fram olika förslag fick de hjälp med att implementera en ny parkerings app som matchade deras behov bättre än deras tidigare. Comparefy hjälpte också till att förhandla fram en betydligt mycket bättre prissättning med en prismodell som var långt mer fördelaktig än tidigare. Det som var i fokus var just prisbilden då Joachim ibland såg fakturorna och reagerade på de höga kostnaderna.

- Eftersom Comparefy lämnade ett underlag på hur mycket pengar det rörde sig om så förstod jag direkt att det fanns pengar att spara. Att utfallet sedan kunde bli så pass bra som det faktiskt blev hade jag ingen aning om, jag hade tyckt att en fjärdedel av det vi sparade vore bra.

När Joachim sedan får frågan om vad de kommer göra för pengarna så utbrister han:

- Det blev ingen julfest i år pga Covid-19 men antingen kommer vi satsa på betydligt mycket roligare sommarfester framgent, alternativt ett högre friskvårdsbidrag!

Vill du ha liknande resultat som JMW Bygg? Det är klart! Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss inom kort!

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Läs vidare om hur vi hanterar cookies här.

Acceptera
Hantera